/_images_upload/_tn_0892e79088023b85.jpg
/_images_upload/_tn_a5498ab5a79b689f.jpg
Snel zoeken

Detacheren professionals

FlexPay Professionals is een specialistisch advies- en detacheringbureau voor bedrijven en instellingen op het terrein van Sociale Zekerheid en Werkgelegenheid.
FlexPay Professionals werkt met professionals die hun sporen in hun vakgebied hebben verdiend. Wij detacheren o.a. ervaren consulenten WMO, -Jeugd, -Werk, -Inkomen, accountmanagers, beleidsmedewerkers, en project- en interim-managers voor zowel korte klussen als voor langere tijd! Opdrachtgevers zijn gemeenten, SW-/Werkbedrijven, UWV, re-integratiebedrijven en andere organisaties.

Wij werken met ZZP'ers (Zelfstandigen Zonder Personeel), met medewerkers die bij FlexPay in dienst treden voor de duur van het project en met medewerkers die op basis van onze formule van FlexLance in dienst zijn bij FlexPay als tussenstap naar volledige zelfstandigheid.

Waarom FlexPay Professionals Kiezen?

Doordat Flexpay Professionals al jarenlang actief is op het domein van Sociale Zekerheid en Werkgelegenheid hebben wij een goed beeld van de ontwikkelingen binnen het domein. FlexPay Professionals onderscheidt zich door de inzet van vakvolwassen professionals. Daarbij is onze uitgebreide werving- en selectieprocedure grondiger dan die de meeste bureaus hanteren, dit krijgen wij ook terug van onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit alles maakt dat wij in staat blijken die medewerker te selecteren die direct inzetbaar is.

Daarnaast onderscheidt onze detachering zich van andere vormen van detachering, omdat wij een gespecialiseerde vorm van fieldmanagement inzetten. Naast de gebruikelijke begeleiding als werkgever kunnen onze detachanten gebruik maken van de specialistische expertise van FlexPay op het terrein van re-integratie. Ook kunnen zij gebruik maken van de expertise van onze zusterorganisaties Refrisk en Briljant Personeelsdiensten.

Begeleiding

Elke opdracht van FlexPay Professionals wordt aangestuurd door een fieldmanager. Hij/zij heeft persoonlijk contact met de detachanten/ ZZP’er en uw management om zicht te houden op de voortgang
van de opdracht en eventuele knelpunten vroegtijdig op te lossen. Daarnaast is hij/zij is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de detachanten en regelt hij/zij de vervanging bij ziekte.

Formule en werkwijze

FlexPay Professionals werkt zowel met Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) als met kandidaten die een detacheringovereenkomst hebben met FlexPay Professionals. Het juridisch werkgeverschap bij detachering wordt verzorgd door FlexPay uit Kaatsheuvel, die sinds 1999 ervaring heeft op het gebied van detacheren en gespecialiseerd is in het detacheren van mensen met een uitkering.
Bij ZZP wordt gewerkt met een vast uurloon op basis van gewerkte uren. Bij detachering biedt FlexPay Professionals twee varianten aan: het ziekterisico ligt bij FlexPay Professionals of bij de opdrachtgever.
De facturatie vindt plaats op basis van een door de opdrachtgever geaccordeerd urenbriefje en een verantwoording via een tijdsregistratiesysteem van de verrichte werkzaamheden. Alle afspraken worden vastgelegd in een dienstverleningsovereenkomst. Voor ZZP’ers worden deze afspraken vastgelegd op basis van een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst.

 

Referenties

• Voor meer informatie over onze opdrachtgevers, verwijzen wij u naar onze Referenties.

Brochure

Download hier onze brochure
Onze klanten