/_images_upload/_tn_cf13ebea217ef89d.jpg
Op zoek naar een nieuwe vacature?

Schrijf je gemakkelijk in met je LinkedIn profiel en solliciteer direct op de meest uitdagende vacatures. 

Direct inschrijven

/_images_upload/_tn_41b831e6237c6a2b.jpg
Op zoek naar een nieuwe vacature?

Schrijf je gemakkelijk in met je LinkedIn profiel en solliciteer direct op de meest uitdagende vacatures.

Direct inschrijven

/_images_upload/_tn_d38bed6cc2a58d16.jpg
Op zoek naar een nieuwe vacature?


Direct inschrijven

Snel zoeken

Welkom bij FlexPay Professionals!

Welkom op de website van FlexPay Professionals!

FlexPay Professionals is het advies- en detacheringbureau voor bedrijven en instellingen binnen Sociale Zekerheid, Onderwijs, Zorg & Welzijn en HRM.
FlexPay Professionals detacheert o.a. ervaren klantmanagers Werk, -Inkomen en -WMO, handhavers, werkcoaches, accountmanagers, beleidsmedewerkers, docenten, medewerkers P&O en project- en interim-managers. Voor zowel korte klussen als voor langere tijd! Opdrachtgevers zijn gemeenten, SW-bedrijven, UWV, re-integratiebedrijven en andere organisaties.

Door een grondige werving- en selectieprocedure en de inzet van vakvolwassen professionals, onderscheiden wij ons van andere spelers binnen het werkveld. Professionals werken in loondienst of als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP).

Tegenwoordig worden onze diensten "productontwikkeling" en "werkgelegenheidsprojecten" aangeboden onder de naam FlexPay, al jarenlang een betrouwbare partner in "payrolling van werkzoekenden met een uitkering".
'
Voor meer informatie over FlexPay kunt ook onze folder over FlexPay detacheren downloaden of de website www.flexpay.nl  bezoeken!

Kwaliteit

FlexPay Professionals is een handelsnaam van FlexPay B.V. FlexPay is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddeling- en Uitzendondernemingen (NBBU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-I, het hoogwaardige en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk dat staat voor zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voor ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen.

Meer weten?

Maak dan gebruik van het contactformulier of neem contact op middels de contactgegevens.
Onze klanten